Ujj Norbert Értéket Teremtek! Szerkesztek! Dizájnolok!

Bizonyára veled is előfordult már, hogy felmenő rokonaid segítséget kértek tőled, mert nem értettek a mai kütyükhöz. Hát nálam ezt szorozd meg sokkal és …. De inkább:
Már a járókában is csak a kütyük érdekeltek, amit 10 éves koromra oda “fejlesztettem”, hogy a szomszédok és rokonok számítógépeit is én fejlesztettem és rohantam a nagyihoz, ha valami nem működött.
Ha megtudod a korom, akkor joggal feltételezheted, hogy mit keresek én nálad, de a mai felgyorsult (ezt a szüleim mondták, szerintem tök lassú a világ) világban én leelőztem a koromat és a tanáraim is külön feladatokkal bombáznak, mert a tananyag már rég a tudástáramban van. Itt mesélhetnék kis Gaussról, de szerintem a sztorit ismered. Még csak véletlenül sem összehasonlítom magamat vele, de kb. Az én tanárom is ezt érezheti, amikor feladatokat ad.

Szóval KR.u 2003-ban láttam meg a napvilágot szüleim első fiú gyermekeként. Ez adott némi előnyt az állandó versenyszellememnek, de testvérem érkezésekor is mindig az erősebbekkel akartam versenyezni. A sportot idő előtt (sérülés) kellett abbahagynom, így a rengeteg felszabadult időm miatt fordultam a világháló felé. Hamar arra lettem figyelmes, hogy felcseperedtem a gép előtt. Közben apai indíttatásra kis tiniként “vállalkozásokat” indítottam, mint pl. fűnyírás, kutyasétáltatás, stb.
Mire a szakközépiskolához értem, benőtt a fejem lágya, de megmaradt bennem a győzni akarás és a vállalkozási szellem. Így előbb baráti alapon, majd üzlet szerűen is weboldalak készítésével és azok karbantartásával kezdtem el foglalkozni.

Most végre hozzád/hozzátok is eljutottam és szívesen segítek neked, ha ez a pár sor elnyerte a bizalmadat és nem akarsz nagy cégeknek a feneketlen kútjába pénzt önteni ugyanazért a tartalomért, amit én is meg tudok neked csinálni.